Fixing smartphone in case on shoulder

Bolje, da se izognete poceni ovitkom iz Kitajske

Ovitki telefona ščitijo nekaj stvari. Večinoma ščitijo površino vašega telefona. Splošni ovitek bo zaščitil pred praskami in občasnimi nizkimi padci, lahko pa vam dal nekaj sloga. Ko jaz kupujem telefonsko torbico, iščem nekaj močnejšega od večine generičnih ovitkov, ker se želim prepričati, da lahko moj telefon zlahka preživi padec na tla.

Izogibajte se poceni ovitkom

Najpomembnejše je, dan e kupujete poceni, recimo v razredu $ 1 kjer obstaja tona ovitkov, ki jih lahko kupite na eBayu. Čeprav je cena nizka, ti ovitki ne bodo zagotovili zaščite, ki bi jo večina ljudi želela imeti na svojem telefonu. Po mojem mnenju je vsak ovitek boljši od nobenega ovitka, toda trdi plastični ovitki bodo nudili le minimalno zaščito.

Trdi plastični ohišji lahko izgledajo čudovito, vendar sem ugotovil, da so pogosto krhki in nagnjeni k razpokam že po enem samem padcu.

Zaščita zaslona

Skupaj z dobrimi ohišji za telefon sem tudi preučil, kako zaščititi zaslon. To so na splošno plastični ali stekleni izrezi oziroma folije, ki se odlično prilegajo vašemu zaslonu in preprečujejo, da bi praske dejansko prišle do zaslona. Svojo zaščito sem kupil pri gizzmo.si, kjer so mi jo tudi brezplačno namestili na moj telefon.

Zdaj so zaščite zaslona v dveh različnih kategorijah, kot sem že omenil: plastične in steklene. Plastični izvedbe so na splošno prilagodljive in ​​zagotavljajo zaščito pred praskami. Steklena zaščita je tanka plast resnično močnega stekla, ki ne zagotavlja samo zaščite pred praskami temveč zagotavlja tudi zaščito pred razpokami na zaslonu telefona.

Že večkrat sem ugotovil, da je imelo steklo za zaščito stekla majhno razpoko po padcu. To je super, ker pomeni, da je absorbiralo silo, ki bi običajno prenesla na moj zaslon.

Te zaščite za zaslone so precej poceni in po mojem mnenju tudi vredne cene.

Vodoodporen, odporen na udarce ali trdi sistem? Ni absolutno nobenega načina s katerim bi lahko dali en ovitek in rekli: “To je to, to je najboljši ovitek za telefon!” Vsak telefonski ovitek mora ustrezati življenjskemu slogu osebe in mu zagotavlja najboljšo zaščito. Obstajajo neverjetni ovitki, kot je na primer Defender Otterboks. Ta ovitek približno podvoji debelino vašega telefona vendar zagotavlja toliko zaščite, da bi lahko dali telefon s tem ovitkom otroku in ne bi občutil nobene skrbi.

Vendar pa ta ovitek morda ne ustreza življenjskemu stilu poletnega reševalca ali plavalnega trenerja, kjer je možnost padca telefona v bazen. V tem primeru bi si želeli ohišje LifeProof, ki je vodotesno. To ohišje je super, če greste na sneg, na plažo ali kamorkoli kjer bi lahko bila voda problem.