Kako naj torej izberem svojo torbico?

Kako naj torej izberem svojo torbico?

Kako izbrati svojo torbico: težka naloga! (a vendar prijetna…)

Za zaključek je tu naš nasvet: začnite s shranjevanjem vseh teh slik in glavnih vizij. Potem se z torbico zasukajte na vaš celoten stil, kot bi to storili v smer tatu torbic. Ne pokažite usmiljenja.

Poglejte, začnite drseti po zaslonih pametnih telefonov, preberite in nadaljujte, da boste dobili predstavo o torbi, ki vas navdihuje in jo poiskali.

Opazujte, in jo vzemite pod drobnogled: kako se jo lahko nosi, kako visi z rame, ali se vam prilega na roko… In kako je videti poleg vas na kavču? In ko visi v bližini aparata za kavo? In na mojem stolu v restavraciji za valentinovo?
Začutite njeno usnje, občutite jo, občudujte njene najmanjše podrobnosti vse do notranjosti, tudi če veste, da ne morete imeti urejene ali uporabiti žepa za pametni telefon.

To je to, končno si pripravljena. Nastopi trenutek “storiti ali ne”. Ne dovolite, da vam ta priložnost uide:

“Storiti ali ne?”

Predvsem se odločite: drznite si jo kupiti!

In takrat boste začeli opažati čarobnost, preplavila vas bodo neverjetna čustva zahvaljujoč tej edinstveni torbici: ljudje vas bodo ustavili na ulici, začeli se bodo pogovori, včasih kratki in nesmiselni, včasih dolgi in intenzivni, drugi se bodo končno pogovarjali z vami o vas in ne o vaši torbi, povedali vam bodo, da ste čudoviti ali čedni, kar vam bo pričaralo nasmeh, zadeli boste jackpot, potopljeni boste v topel sijaj optimizma, preplavljeni s srečo: nihče ne bo več govoril o vaši samozavesti, ker boste poosebljali samozavest: ah, ampak v kakšni odlični formi ste danes zjutraj s svojo torbo!

In potem? Nato se imejte za predstavnika (resnično) ustvarjalne blagovne znamke, ki ste jo odkrili in ki vam bo vedno stala ob strani. Vedno morate “všečkati”, nikoli pa “slediti”.
Ker si vreden tega, kot pravimo v L’Oréalu, ali bolje, ker si vreden (toliko) več.